Завршен први циклус општинских такмичења у колективним спортовима

Завршен први циклус општинских такмичења у колективним спортовима

У рукометном такмичењу старијих разреда основних школа, које је одржано у СЦ „Граовац“ у Батајници, победила је екипа дечака ОШ „Михајло Пупин“, која је касније на градском такмичењу освојила треће место.
У женској конкуренцији најбоља је била екипа ОШ „С.Г.Митраљета“, која је ушла у финале градског, затим тријумфовала на међуокружном и пласирала се на републичко такмичење.
На општинском такмичењу средњих школа у рукомету, прво место у мушко и женској конкуренцији освојиле су екипе Правно-биротехничке школе.

Такмичења у футсалу су као и претходних година била најмасовнија и најнеизвеснија. Укупно 25 екипа борило се за шампионске почасти у конкуренцији старијих разреда и средњих школа.
На теренима у балону „Аргентина“, у конкуренцији старијих разреда основних школа, победила је екипа дечака ОШ „Сава Шумановић“. У женској конкуренцији најбоље су биле девојчице из ОШ „Михајло Пупин“.
Средњошколке из Медицинске школе „Надежда Петровић“ освојиле су шампионску титулу, а потом постигле вредан успех освојивши четврто место на градском такмичењу у футсалу.

Футсал екипа Правно-биротехничке школе је тријумфовала на општинском такмичењу, а затим освојила друго место на градском такмичењу, и пласирала се на међуокружно такмичење, где ће имати прилику да свој град представе у правом светлу.