„Брзином до звезда“

„Брзином до звезда“

Омладински спортски савез Земуна је по други пут узео учешће у организацији великог пројекта атлетског савеза, под називом “Брзином до звезда“.

Својом организацијом, и резултатима талентованих земунских основаца, ОССЗ је донео својој општини плакету најуспешније општине у претходном циклусу који је одржан широм земље. Плакету ће председнику ГО Земун предати прослављени репрезентативац Србије, рекордер и освајач медаља на Европским и Светским првенствима, Емир Бекрић.

Такмичење земунских основаца, ученика трећих и четвртих разреда, трка на 40м у оквиру пројекта „Брзином до звезда“ биће одржана 19.4. у 12 часова на Градском стадиону у Земуну. Стотинак дечака и девојчица ће се такмичити и покушати да достигну резултат Андреја Николића, ученикa земунске школе „Лазар Саватић“, који је победио у претходном циклусу и у Земун донео титулу најбржег дечака.

Поводом овог такмичења ОССЗ је у сарадњи са ГО Земун издао „ИНФОРМАТОР“, који је подељен учесницима, партнерима и спортским пријатељима ОССЗ и који је поред информација о такмичењу, његовој историји и резулататима на локалном нивоу, и едукативног карактера. Овим је још једном показана озбиљност Савеза и приступ организацији спортских догађаја, са циљем популаризације спорта међу најмлађим суграђанима.